Amex til sak mot Courtney Love

(29.05.2009, sist oppdatert 29.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

American Express går til sak mot Courtney Love, og hevder hun skylder dem mer enn 2,3 millioner kroner.

Enken etter Nirvana-frontmann Kurt Cobain er flink til å dra gullkortet sitt - men dårligere til å betale regningene sine, kan søksmålet fra kredittkortselskapet tyde på.

 

American Express sier ifølge rettsdokumentene, som ble lagt inn ved en domstol i Los Angeles, at de har suspendert kortkontoen hennes etter at hun «misligholdt og nektet» å betale for seg. Selskapet krever sine 2.267.895 utestående kroner fra Courtney Love, pluss skadeserstatning og dekning av sine advokatutgifter.

 

Courtney Loves advokater er ikke tilgjengelig for kommentar, melder nyhetsbyrået Reuters.

 

Dette er ikke eneste rettssak Hole-vokalisten har hengende over seg: I mars gikk motedesigneren Dawn Simorangkir til søksmål mot Love, som hun hevdet hadde lagt ut flere «truende og skremmende» uttalelser om henne på Twitter og Myspace.

 

Simorangkir ønsker erstatning, med et beløp som fastsettes i retten, og beskylder Courtney Love for alt fra ærekrenkelse til kontraktsbrudd.

(©NTB)

 

 


Les alt om Courtney Love og Kurt Cobain!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.383 sec - 1 pageviews