Theron skryter av Stewart

(02.05.2012, sist oppdatert 02.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Charlize Theron (36) er blitt bestevenninne med Kristen Stewart (22) etter at de spilte inn «Snow White And The Huntsman» sammen.

Theron og Stewart har tydeligvis funnet tonen på filmsettet, selv om de spiller bitre fiender i den kommende filmen om Snøhvit. Theron sier om sin yngre kollega:

 

- Jeg virkelig, virkelig, virkelig forguder den jenta. Jeg setter henne så høyt at jeg ville ha hoppet ut av et vindu for henne, bedyrer 36-åringen til Access Hollywood. Intervjuet ble gjort i forbindelse med Therons besøk til CinemaCon 2012 i Las Vegas, og en reporter kom inn på forholdet til den yngre kollegaen. Theron måtte ikke bes to ganger før superlativene haglet: - Hun er utrolig. Virkelig fantastisk. Hun er en super jente som også gir herlig ryggmassasje.

 

Hun stopper ikke der, men sier videre: - Kristen er den type skuespiller som jeg liker å være sammen med fordi det ikke er noe som stopper henne når det kommer til jobb. Hun er svært talentfull, vet du. Du kan ha så mye talent du bare vil, men dersom du mangler målrettethet og attitude ... hun er skikkelig bad ass.

 

Apropos bad ass: Theron ville gjøre rollen sin som slem stemor så troverdig som overhodet mulig, forteller hun i det samme intervjuet. - Jeg ville bare gjøre rollen dersom vi virkelig tok det helt ut, sier hun - og legger til: - Jeg følte det var en slik fantastisk mulighet til å virkelig velte seg i noe som minner om Jack Nicholson i «The Shining». Det er en galskap som virker troverdig. Så ja, jeg føler meg heldig som har fått denne muligheten.

(©NTB)

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews