Stewart klør etter å jobbe mer

(14.11.2012, sist oppdatert 14.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart er ikke interessert i å hvile på laurbærene etter «Twilight»-suksessen. Nå sikter hun seg inn mot nye, store roller.

For tiden er Stewart travelt opptatt med å vandre på røde løpere i forbindelse med premieren på «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2». Men skuespilleren er sulten på mer.

 

- Jeg er nærmest desperat etter å få en ny rolle. Jeg klør etter å komme tilbake på jobb, sier skuespilleren til E! News.

 

I løpet av det siste året eller der omkring har Stewart sikret seg roller som Marylou i filmatiseringen av Jack Kerouacs «On the Road», og kjent er også hennes rolle som Snøhvit i «Snow White and the Huntsman».

 

Stewarts sidesprang med den gifte «Snøhvit»-regissøren Rupert Sanders ble en av sommerens store skandaler i kjendisverdenen. Likevel har hun åpnet for at hun kan bli å se som «den vakreste i landet» i en eventuell oppfølger.

(©NTB)

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews