- Stewart forhandler om Snøhvit-rolle

(03.02.2011, sist oppdatert 03.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Twilight-stjernen Kristen Stewart skal være et hett tips på ryktebørsen når det gjelder hvem som er aktuell for den ettertraktede Snøhvit-rollen.

Filmen «Snow White and the Huntsman» har allerede Charlize Theron om bord, i rollen som den onde stemoren. Og nå gjenstår det å se hvem som skal spille «den vakreste i verden».

 

Også Viggo Mortensen har fått en rolle i den kommende eventyrfilmen, og han skal spille den ulykksalige jegeren, dersom vi skal tro Hollywood Reporter.

 

Stewart skal være navnet storstudioet Universal holder en knapp på nå når Snøhvit-rollen skal besettes. Og nylig skal det ha kommet et solid tilbud på bordet for den unge skuespilleren, melder filmbransjebladet videre.

 

Rupert Sanders er mannen som skal regissere filmeventyret, og dette blir hans filmdebut hva gjelder kinofilm.

 

Den kommende Snøhvit-filmen kommer til å by på en ny vri når det gjelder det gamle eventyret. I filmen vil jegeren ta Snøhvit under sine beskyttende vinger og lære henne opp til å klare seg i skogen.

(©NTB)

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.187 sec - 1 pageviews