Stewart beklager igjen

(19.12.2012, sist oppdatert 19.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Utroskapssaken har preget omtalen om Kristen Stewart dette året. Nå beklager skuespilleren igjen, men sier hun ikke bryr seg om hva folk måtte tenke om henne.

- Det er ikke forferdelig verken å bli elsket eller hatet. Helt ærlig. Jeg bryr meg ikke fordi det ikke hindrer meg fra å gjøre min greie. Og jeg beklager til alle for at jeg gjorde dem så sinte. Det var ikke meningen, sier Stewart til Newsweek.

 

For tiden er Stewart opptatt med promotering og vandring på røde løpere i forbindelse med sin nye film «On the Road», filmatiseringen av Jack Kerouacs roman med samme navn.

 

Nettopp denne filmen har fått en spesiell plass i skuespillerens hjerte, forteller hun. Stewart leste boka første året på high school, og den «forandret livet hennes».

 

For å forberede seg til rollen som Marylou, snakket Stewart med slektninger av kvinnen karakteren er basert på. Hun tok også en real kjøretur fra Los Angeles til Ohio sammen med venner, forteller hun.

(©NTB)

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews