Stewart: - Ingen Twilight-anger

(15.11.2012, sist oppdatert 15.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristen Stewart er den best betalte kvinnen i Hollywood akkurat nå. Kanskje ikke så rart at hun ikke angrer på at hun ble med på Twilight-sirkuset.

Nå er det duket for den siste filmen i Twilight-filmserien, en filmserie som har gjort Stewart både søkkrik og verdensberømt.

 

Den massive medieoppmerksomheten til tross, Kristen Stewart ville ikke vært Twilight-tiden foruten. Hun sier til AP: - Det har selvsagt vært mye å takle, også tunge stunder, men jeg ville ikke byttet det vekk mot noe.

 

- Det er en så merkelig jobb; du må være litt sprø, litt besatt. Det å komme inn i dette i så ung alder er også sjeldent. Hvor ofte finner folk det som virkelig tenner dem i så tidlig alder? Jeg får så mye mer tid til å gjøre det jeg virkelig liker enn folk flest.

 

2012 har vært litt av et år for Stewart, med både utroskapsskandale, brudd og gjenforening med kjæresten samt flere filmer på toppelitene, som «Snow White and the Huntsmen» samt «On The Road».

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews