Kristen brukte Adele som inspirasjon

(29.05.2012, sist oppdatert 29.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kristin Stewart lyttet til Adeles følelsesladde kraftballader for å forberede seg til kampscenene i sin nye film «Snow White and the Huntsman».

- Jeg hadde Adele på iPoden hele tiden mens jeg spilte inn «Snow White». Jeg koreograferte hele utmarsjer med hæren min bak meg med Adele i det ene øret, sier 22 år gamle Stewart til Chicago Sun Times.

 

I filmen prøver rollekarakteren hennes å vinne tilbake kongeriket sitt. Og det hjalp altså med passende musikk.

 

- Adele traff spikeren på hodet for meg, og ordene hennes er utrolige, sier Stewart videre.

 

Hun medgir også at det er visse likheter mellom Snehvit-karakteren og Bella i «Twilight»-sagaen, blant annet at de er svært, svært sterke matriarker som trenger å finne sin riktige posisjon i livet - og at de begge er ikoner.

 

Men Kristen Stewart var verken opptatt av eventyr eller vampyrhistorier da hun vokste opp. Hun stiftet bekjentskap med denne verdenen gjennom manusene, og sier hun har vært «svært heldig».

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews