Ekteskapsrykter for Pattinson og Stewart

(08.11.2011, sist oppdatert 08.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

I lang tid jobbet de hardt for å skjule at de er kjærester.

Og først nylig kom Kristen Stewart med en innrømmelse under et intervju: Hun kunne bekrefte at kjæresten er britisk. Og selv om de fortsatt holder lav profil, er det ifølge venner ingen tvil om at det er alvor mellom stjernene. De samme kildene mener det kan vanke bryllup i nær framtid, melder kjendismagasinet OK!

 

- Rob og Kristen har snakket om å gifte seg en god stund nå, men de vil at det skal være hemmelig, sier en kilde til magasinet. Kilden tror at de mest sannsynlig vil stikke av for å gifte seg, ettersom en slik nyhet ville spre seg raskt dersom de inviterte familie og venner i stor skala.

 

- De har derfor ikke funnet datoen, og Rob har ikke gått ned på kne. Men det flotte ved dette forholdet er at de kan snakke om alt. Det er ikke slik at han trenger å overraske henne med en gigantisk diamantring mens han kneler ned foran henne. Hovedsaken er at de er vilt forelsket og planlegger å tilbringe livene sine sammen.

 

En annen kilde har studert Pattinson på nært hold når han er langt unna Stewart, på reiser. Han mener det ikke finnes grunn til bekymring:

 

- Jeg har sett Rob på klubber, omgitt av modeller som prøver å komme nær ham. Men han kunne vært mer uinteressert. Han bryr seg kun om Kristen, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Kristen Stewart!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews