Craig forklarer Stewart-uttalelse

(20.11.2012, sist oppdatert 20.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

James Bond-skuespilleren Daniel Craig (44) fikk flere til å stusse da han utelukket Twilight-stjernen Kristen Stewart (22) som Bond-pike.

Han innrømmer nå at han kanskje ikke var direkte snill da han uttalte at Stewart ifølge hans vurdering ikke passer som Bond-pike. Nå sier «Skyfall"stjernen ifølge The Sun at det er en konkret grunn til kommentaren. Han var rask til å utdype det hele da han besøkte et australsk TV-show ved navn «The Kyle and Jackie O Show»:

 

Her sa han: - Nei, det var slemt sagt. Det er bare fordi «Skyfall» kommer samtidig med siste «Twilight», så vi er i direkte konkurranse om dagen. Nei, jeg er sikker på at hun ville blitt en bra Bond-pike.

 

Stewart selv har faktisk sagt at hun ikke utelukker Bond-universet. Hun sa nylig: - Jeg ville likt å lese noen sider av et Bond-manus. Når jeg velger roller, handler det om instinkt. Jeg går etter det jeg føler treffer meg umiddelbart.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews