Rehab-bølge etter Ledgers død

(07.02.2008, sist oppdatert 07.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Flere Hollywood-navn har latt seg skremme av Heath Ledgers død. Og nå legger Kirsten Dunst seg inn til behandling for rusproblemer.

Da resultatene av Heath Ledger-obduksjonen ble klare, viste det seg at «Brokeback Mountain »-stjernen døde ved et uhell. Han mistet livet av akutt forgiftning som følge av den kombinerte effekten av en rekke reseptpliktige legemidler, meldte helsemyndighetene i New York i en pressemelding onsdag.

 

28 år gamle Ledger ble funnet død i leiligheten sin i New York 22. januar. Nyheten om Ledgers død har satt en støkk i Hollywood. Eva Mendes og Sean Young har allerede lagt seg inn til såkalt rehab for å kvitte seg med pille- og rusavhengighet.

 

Nå har også Kirsten Dunst tatt turen til en rehab-klinikk, melder det amerikanske magasinet Star. 25-åringen skal ha skrevet seg inn ved luksuriøse Cirque Lodge i Utah.

 

- Hun trenger virkelig hjelp, sier en kilde til Star, og tilføyer: - Det virket som om hun var ruset da hun skrev seg inn. Hun oppførte seg rart, virket forvirret og brøt stadig ut i tårer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Eva Mendes og Kirsten Dunst!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews