Kirsten Dunst brukte egne depresjonserfaringer

(08.12.2010, sist oppdatert 08.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da Kirsten Dunst skulle spille en mørk, sårbar jente i den kommende filmen «All Good Things», kunne hun bruke av egne erfaringer.

Da innspillingen begynte, var Dunst (28) nemlig akkurat utskrevet fra rehab - der hun ble behandlet for depresjoner.

 

- Jeg var klar for å spille en rolle som Katie, som var blitt revet ned. Jeg vet hvordan det er å miste seg selv; det å ikke lenger vite forskjellen mellom riktig og galt. Jeg hadde levd livet utenpå, følelsesmessig, og jeg følte meg virkelig sårbar - så jeg var klar til å gjøre alt da, sier Kirsten Dunst til Black Book Mag.

 

Dunst var innlagt på Cirque Lodge-klinikken, og insisterer på at det bare var for psykiske problemer - og ikke for noen avhengighet, til tross for at hun på den tiden var kjent for sitt heftige partyliv.

 

- Det var en grusom tid, siden venner og familien min måtte forsvare meg. Når du er en singel jente i tyveårene, går du ut med vennene dine. Og noen ganger drikker du for mye. Jeg vet ikke om noen andre, uansett jobb, som ikke ville gjort det samme, sier Dunst.

 

Som snart får bruk for også fylleerfaringene sine - ettersom hun snart gir seg i kast med rollen som Camille i filmatiseringen av Jack Kerouacs legendariske beatæraskildring «On the Road».

(©NTB)

 

 


Les alt om Kirsten Dunst!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 3.224 sec - 1 pageviews