Dunst kjemper med alkoholproblem

(16.05.2008, sist oppdatert 16.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Kirsten Dunst har utløst spekulasjoner om at hun er i ferd med å tape kampen mot alkoholen bare fem uker etter at hun ble utskrevet fra en avvenningsklinikk.

Den 26 år gamle filmstjernen skrev seg inn ved klinikken Cirque Lodge i Utah i februar i år etter en ukes vill festing under Sundance Film Festival i samme stat, noe som førte til at familie og venner grep inn.

 

Nå meldes det at hun i begynnelsen av mai drakk og danset i en bar med venner, inkludert Fabrizio Moretti fra The Strokes, da hun tok en pause fra filmingen i New York for å feire sin fødselsdag 30. april.

 

- Hun ble bare fullere og fullere utover natten. Hun var ganske rolig i starten, men bare timer senere danset og hoppet hun rundt som et vilt dyr. Hun kastet seg over hvilken som helst fyr som ga henne oppmerksomhet og gikk opp til flere typer og begynte å flørte voldsomt med dem.

 

- Hun var bare helt ute. Det var tydelig at hva det nå enn var som skjedde under oppholdet på avvenningsklinikken, så har det ikke hatt noen effekt, sier i en kilde til det amerikanske magasinet Star.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kirsten Dunst!


Kommentarer fra brukere


...
19.05.2008 11:49
Dette er dårlig gjort Dunst... Alkoholproblemer Surprised :-o????? Hva har skjedd med deg????

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews