Dunst deppet etter «Marie Antoinette»

(10.04.2007, sist oppdatert 10.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Kirsten Dunst ble så deprimert av den labre mottakelsen hennes film «Marie Antoinette» ble møtt med, at hun bestemte seg for å ta «en veldig lang pause fra filmer».

Dunst, som ble lovprist av kritikerne for sin innsats i produksjonen om den franske dronningen i regi av Sofia Coppola, mislikte sterkt at filmen gikk dårlig på kino. Men først måtte hun unnagjøre innspillingen av «Spider-Man»:

 

- Jeg hadde det ikke noe godt da vi laget «Spider-Man 3». Etterpå var jeg ferdig med skuespill. Jeg var så lei av å gi av meg selv for andre mennesker, fordi jeg ikke lenger hadde noe i livet som bare var bare mitt, sier Dunst.

 

Da hun har ferdig med opptakene, trengte hun en svært lang pause fra filminnspillinger.

 

- Jeg klarte ikke å se på et manus, jeg brydde meg ikke om skuespill og jeg har ikke arbeidet siden, fordi det er nettopp det som har forårsaket smerten, sier Kirsten Dunst som blir å se på norske kinoer fra 4. mai når «Spider-Man 3» har norgespremiere.

 

Hvor ille hun enn har hatt det, så har hun sagt ja til å spille hovedrollen i «Sweet Relief» i regi av Lorene Scafaria. Den handler om Marla Ruzicka, en hjelpearbeider som jobbet for irakere og afghaner som var ofre for den USA-ledede invasjonen i deres respektive hjemland.

 

Den foreløpige premieredatoen er satt til 2009.

(©NTB)

 


Les alt om Kirsten Dunst!


Kommentarer fra brukere


anna
14.07.2007 00:20
Mye smerte i kunstens hollywood gitt... Det var en utrolig dårlig tolking av en spennende historisk person synst nå jeg.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews