Kelsey Grammer vil flytte tilbake

(26.11.2012, sist oppdatert 26.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kelsey Grammer har havnet i flyttebråk med ekskona Camille.

Han ønsker ifølge TMZ å ta med seg sin nye familie, fjerdekona Kayte Walsh og deres felles barn, og flytte inn i huset han en gang delte med Camille. Dette til tross for at han akkurat har kjøpt et annet hus i samme nabolag.

 

Dermed hastet Camille Grammer av gårde til retten i forrige uke, for å holde ham unna. Nå blir det høring i desember om husbråket.

 

Det forhenværende ekteparet kjøpte huset sammen i lykkeligere tider, og har ifølge nettstedet et «enormt» lån på det. Over lengre tid har de prøvd å selge huset - og senket nylig prisen med én million dollar, ned til 16 millioner dollar.

 

Camille Grammer ligger an til å få halvparten av inntekten fra salget, og frykter angivelig at luksushuset vil bli enda vanskeligere å selge om Kelsey Grammer rykker inn.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kelsey Grammer!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews