Grammer forlot intervju

(20.09.2012, sist oppdatert 20.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kelsey Grammer avbrøt et intervju etter å ha blitt konfrontert med bilder av ekskona.

«Frasier»-stjernen skulle intervjues av Piers Morgan for CNN-programmet «Piers Morgan Tonight», men han skal ha blitt uvel og forlatt stedet etter at et bilde av ekskona ble brukt i introen til showet.

 

Piers selv tvitret om hendelsen, og skrev: «Kelsey Grammer skulle vært på showet vårt i kveld, men har forlatt bygningen. Rart. Han så et bilde av ekskona i åpningssekvensen og tok beina fatt. Oppsiktsvekkende! Aldri skjedd her før. Vi hadde jo også nettopp en veldig hyggelig prat på bakrommet, hvor han sa at han virkelig så fram til intervjuet».

 

Grammer er gift på ny, og ble nylig pappa igjen. 57-åringen har også en ny TV-serie, kalt «Boss».

 

Men tonen med ekskona Camille er betent. Han kommer stadig med nye verbale angrep på henne til pressen. Blant annet har han uttalt at ekteskapet med kvinnen, som er mor til hans to barn Mason (10) og Jude (7) var over nesten så snart det begynte. Han har også sagt at ekteskapet vedvarte så pass lenge på grunn av hans pliktfølelse.

(©NTB)

 


Les alt om Kelsey Grammer!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews