Osbournes dyre telefonregning

(11.11.2009, sist oppdatert 11.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne fikk seg litt av en overraskelse da hun fikk telefonregningen her forleden.

Datteren til rockesangeren Ozzy Osbourne trodde nemlig hun hadde vært forsiktig med å bruke mobiltelefonen mens hun var i USA for å delta i realityprogrammet «Dancing With The Stars».

 

- Herregud, jeg har akkurat fått en utrolig stor telefonregning. Ikke ta med deg en iPhone på reise, for det virker som de tar seg betalt hver gang du trykker på den. Regningen min var på 2.500 dollar. Og jeg som bevisst gikk inn for ikke å bruke den så mye, sier hun til det britiske magasinet Cosmopolitan.

 

Nøyaktig hvordan hun klarte å opparbeide seg en så stor regning, sier historien ingenting om, annet enn at Kelly snakker langt mer med sin mor Sharon enn pappa Ozzy.

 

- Pappaen min er virkelig dårlig når det gjelder å snakke på telefon. Samtalen varer i rundt tre sekunder, men det er hyggelig å snakke med ham.

 

Men hun innrømmer at hennes nære bånd til moren nok er blant årsakene til den skyhøye regningen.

 

- Jeg ringer til moren min rundt 20 ganger om dagen. Jeg finner alltid på en unnskyldning for å ringe henne fordi jeg liker å snakke med henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.359 sec - 1 pageviews