Nå kvitter Kelly seg med tatoveringene

(06.10.2010, sist oppdatert 06.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Ikke bare har rockedatteren Kelly Osbourne kvittet seg med mange kilo - nå vil hun også fjerne flere av sine mange tatoveringer.

- Noen av dem har fremdeles en spesiell betydning, som de like som jeg og broren min Jack har av hverandres navn. Men nå føler jeg at andre var en feil, sier Kelly.

 

Hun innså at hun ikke savnet dem da de måtte dekkes til med makeup da hun spilte inn en scene i sin nye film «Should?ve Been Romeo».

 

- Nå har jeg bestemt meg for å fjerne noen av dem. Jeg vil ha bort keyboardet på armen. Jeg spiller ikke engang piano! Og jeg liker ikke hjertet og knoklene på håndleddet heller, sier Osbourne-datteren. Hun har snakket med legene og skal starte laserfjerning så snart hun finner tid, skriver hun i sin faste spalte i bladet Closer.

 

Kelly (25) har tidligere innrømmet at tatoveringene var en måte å gjøre opprør mot foreldrene på.

 

- Jeg tror de var min måte å drive selvskading på. Jeg følte meg elendig.

 

Riktignok er en av tatoveringene hennes en hjerteformet lås med nøkkel og bokstavene «Daddy» over, mens det mellom englevingene hun tatoverte inn på ryggen står «jeg elsker mammaen min».

(©NTB)

 


Les alt om Kelly Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews