Kelly skriver memoarene sine

(24.09.2008, sist oppdatert 24.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne er bare 23 år, men skal nå gi seg i kast med å skrive memoarene sine.

Hun har undertegnet en avtale med Virgin Books om sin biografi, som vil utkomme i 2009. Boken skal visstnok fortelle det meste, inklusive Kellys ville liv med rehabopphold, kampen mot rusavhengighet og bitre feide med Christina Aguilera.

 

- Vi kan ikke vente med å se Kelly ta bokbransjen med storm på samme som moren hennes gjorde, sa Virgin Books-redaktør John Sadler i en pressemelding der han refererte til Sharon Osbournes biografi «Extreme» som solgte mer enn to millioner eksemplarer da den ble sluppet i oktober 2005.

 

Selv har Kelly Osbourne en mangesidig yrkeserfaring å skilte med: Hun har vært sanger, skuespiller, radiovert, motedesigner og fjernsynspersonlighet - i MTVs snart legendariske serie «The Osbournes».

 

Nå sies hun å være i ferd med å fullføre et nytt album, en oppfølger av 2005-utgivelsen «Sleeping in the Nothing», og tidligere har hun sagt til pressen at det skal slippes mot slutten av året.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews