Kelly Osbourne synes synd på Peaches

(25.11.2008, sist oppdatert 25.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne synes Peaches Geldof er «ei trist lita jente».

Datteren til Ozzy Osbourne sier at folk burde prøve å forstå hvorfor Peaches giftet seg med den amerikanske musikeren Max Drummey tidligere i år etter en heftig romanse.

 

- Slik jeg ser det er Peaches ei veldig fortapt, trist lita jente. Og på et tidspunkt var jeg sånn, så jeg vil ikke dømme henne. I stedet for at alle plukker på henne, burde de heller gi henne hjelp, sier Kelly til det britiske magasinet Star.

 

24 år gamle Kelly, som tidligere har innrømmet at hun pleide å være lik 19 år gamle Peaches, kunne nylig avsløre at de begge kan ha gjort dårlig veivalg for å få oppmerksomhet.

 

- For å være ærlig er alt bare litt trist. Om hun elsker ham er det vel og bra for henne, men om de giftet seg for å få oppmerksomhet, er det jo bare leit. Jeg gjorde sånt da jeg var 19 år også, som å få en tatovering for det gjorde mamma forbannet. Det er bare et stort rop om hjelp. Kanskje alt hun trenger er en klem, funderer Kelly Osbourne.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews