Kelly Osbourne stolt av midjen

(25.09.2012, sist oppdatert 25.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne er stolt av midjen sin, som er så smal at hun passer inn i klær som selv supermodeller ikke får på seg.

- Jeg har en usedvanlig smal midje for min kroppsfasong og klesstørrelse, sier Osbourne til bladet new! Der røper hun også at hun ikke er like begeistret for lårene sine.

 

- Lårene mine har alltid vært muskuløse. Jeg ser på andre jenter og de har fyrstikkbein.

 

Den 27 år gamle rockerdatteren slet i en årrekke med vekten, men det endret seg da hun la seg i hardtrening for «Skal vi danse»-deltakelse for noen år siden. At hun nå ser sunnere og mer veltrent ut, sier hun skyldes at hun endret kostholdet for godt.

 

- Vil du leve sunt, må du gjøre en livsstilsendring og slutte å gjøre visse ting. Ellers må du sulte deg selv og med en gang du når vektmålet, og begynner å spise normalt igjen, kommer alle kiloene tilbake. Du må gjøre det på alvor, sier Kelly Osbourne.

 

Som røper at hun spiser en eggehviteomelett med spinat, sopp og litt ost til frokost, fulgt av en kinesisk kyllingsalat til lunsj. Yndlingsmiddagen er potetmos med erter og grillet kylling med spinat til.

(©NTB)

 


Les alt om Kelly Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews