Kelly Osbourne mindre enn størrelse 34

(21.09.2010, sist oppdatert 21.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne har tatt bruddet med modellen Luke Worrall tungt og har gått betydelig ned i vekt etter at de gikk fra hverandre.

Hun kan fortelle at selv kjoler i størrelse 34 er for store for henne.

 

- Det var britisk størrelse 6, men utrolig nok var den for stor meg! Jeg kunne ikke tro det - jeg trodde jo at jeg nettopp var størrelse 6! Jeg måtte tapes inn i kjolen fordi den falt ned!, sier hun til magasinet Closer.

 

25-åringen var på en rekke motevisninger i New York i forrige uke og falt for kolleksjonene til både Jeremy Scott og Marchesa.

 

- Jeremy Scott-visningen var helt fantastisk. Jeg satt ved siden av Kanye West som jeg kan love dere er hysterisk morsom! Marchesa var den vakreste kolleksjonen jeg noen gang har sett!, skriver hun på sin Twitter-side.

 

Men hennes smale figur har ikke gjort kjærlighetslivet hennes bedre, og Kelly er bekymret for at hun skal bli som den britiske romanfiguren Bridget Jones.

 

- Jeg ser på Bridget Jones og tenker på den tøffe sannheten, at jeg er henne!!!

(©NTB)

 


Les alt om Kanye West og Kelly Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews