Kelly Osbourne forlovet

(17.11.2008, sist oppdatert 17.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Luke Worrell (18) blir ikke skremt av tanken på å få Ozzy Osbourne til svigerfar.

Etter et seks måneder langt forhold har Ozzy Osbourne-datteren Kelly Osbourne (23) fått ring på fingeren av kjæresten, modellen Luke Worrell (19).

 

- Kelly og Luke viser hele tiden at de forguder hverandre. Så dette er ingen overraskelse. De har tenkt på å gifte seg en stund, sier en venn nær paret til magasinet People.

 

Rockedatteren og hennes modellkjæreste skal ifølge nettstedet M&C være i ferd med å planlegge bryllup i Las Vegas til våren.

 

Ifølge kilder vil unge Osbourne gjerne holde bryllupsplanene hemmelig, og hun ser for seg en seremoni med Elvis-tema.

 

En venn sier: - De vil at bryllupet skal være morsomt snarere enn stort, upersonlig og seriøst, derfor tenker de at et Vegas-bryllup vil fungere best. Og de leker med tanken på å ha et Elvis-tema. De har samme form for humor og ukonvensjonelle smak, så de ønsker å feire hverandre og kjærligheten på en annerledes og minneverdig måte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews