Kelly Osbourne er blitt gråhåret

(12.04.2012, sist oppdatert 12.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne er bare 27 år men har nå fått helt grå hårmanke.

Unge Osbourne har farget håret sitt helgrått som en homage til 80-tallskomiserien «The Golden Girls» (som på norsk hadde tittelen «Pantertanter»).

 

Den 27 år gamle rockedatteren er stor fan av serien, som følger livene til fire aldrende kvinner. Og nå ville hun hedre dem med grått hår. Hun benekter at stilen har noe med Chanels reklamekampanje å gjøre - en kampanje som viser sølvhårede kvinner, og sier:

 

- Jeg gjorde det på grunn av noe jeg klippet ut av et magasin da jeg var 13 år og helt besatt av «The Golden Girls». Kanskje gult blir det neste. Eller grønt, spøker hun. Og sier det er hun selv som bestemmer hva slags stil og image hun skal ha. Hun forklarer til magasinet Glamour:

 

- Jeg er verdens minst kule person, men jeg elsker meg selv. Jeg vil ikke være kul! Jeg føler meg trygg i mitt eget skinn fordi jeg har akseptert at jeg er meg. Det er det som gjør det så storartet å være til, og å være på denne planeten. Alle er forskjellige.

 

Hun sier også: - Dersom du henger med folk som drar deg ned, trenger du å stoppe opp, evaluere vennskapene dine - og gå videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Kelly Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews