Kelly Osbourne bekrefter ny romanse

(11.01.2011, sist oppdatert 11.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Osbourne (26), som brøt med Luke Worrall i fjor, innrømmer at hun har en ny romanse på gang med den britiske musikeren Rob Damiani (26).

Etter en tid med spekulasjoner sier rockedatteren til magasinet Closer:

 

- Det er sant, jeg har det gøy mens jeg blir kjent med en ny person. Jeg møtte Rob i Storbritannia nylig, men jeg tar ting rolig. Det betyr at jeg vil holde enkelte ting for meg selv.

 

Hun sier videre at hun har lært sin lekse når det gjelder å være «løsmunnet» om et forhold. Lærepengen kom etter at hun tvitret friskt om eksen i jula, og skrev at han var en drittsekk - og det verste som noensinne har skjedd henne. Hun advarte også andre jenter mot mannen hun mener utnyttet hennes tillit grovt.

 

- Mange så mitt utbrudd om eksen på Twitter i julen. Og dette blir antakelig siste gangen jeg uttaler meg offentlig om et forhold. Jeg har lært leksen min på den harde måten. Men jeg er glad for å være i gang med et nytt år. Framover og oppover!, sier hun videre i intervjuet.

(©NTB)

 


Les alt om Kelly Osbourne!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.137 sec - 1 pageviews