Britisk designer kritiserer Kates klesstil

(09.08.2011, sist oppdatert 09.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Motedesigneren Vivienne Westwood kritiserer Kate Middleton for å ikke kunne sminke seg og for å være «ordinær» i klesstilen.

Den britiske prinsessen har blitt kritisert fra flere hold i det siste. Forrige uke gikk realitykjendisen Kelly Osbourne ut mot Kate. Hun reagerte på at kronprinsessen brukte den samme grønne kjolen tre ganger på to uker.

 

Nå er det den britiske designeren Vivienne Westwood som åpner munnen.

 

- La meg si det på denne måten. Det virker som om hennes stil er den «ordinære kvinnen». Jeg mener hun burde vært en ekstraordinær kvinne, skal designeren ha sagt til britisk presse, ifølge Radaronline.com.

 

Den 70 år gamle designeren stopper ikke der. Hun kritiserer også sminken til Kate. - Jeg tror hun har problemer med øyesminken. De skarpe linjene rundt øynene gjør at hun ser hard ut.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews