Clarkson venter på kjærligheten

(10.03.2009, sist oppdatert 10.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kelly Clarkson, den av «American Idol»-deltakerne som har klart seg best karrieremessig, forteller at hun fortsatt venter på den store kjærligheten.

Clarkson har bestemt seg for å være mer kresen i framtiden. Hun fant nemlig ut at ekskjæresten hennes bedro henne - og nå leter hun etter «ekte vare», sier hun til magasinet Cosmopolitan. Og kommer med følgende avsløring:

 

- Jeg har egentlig aldri vært forelsket. Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde opplevd det, for jeg er en håpløs romantiker. Men jeg har ikke vært helt der enda. Og jeg foretrekker å vente på den rette i stedet for å ta til takke med nest best. Det er nok ikke lett for meg å forelske meg.

 

26 år gamle Clarkson sier videre: - Jeg hadde en kjæreste, men jeg fant ut at han var sammen med meg fordi han ønsket seg kjendisstatus. Han hadde en annen hele tiden mens vi var sammen. Og nå kan jeg se en bedrager på mils avstand, hevder hun.

(©NTB)

 


Les alt om Kelly Clarkson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews