Richards høy uten narkotika

(21.10.2011, sist oppdatert 21.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Keith Richards sier at å opptre live med Rolling Stones gir ham et større kick enn noe narkotikum kan.

Den smått legendariske gitaristen får ikke fullrost den energiske følelsen han får på scenen sammen med bandet, og han mener det er et større kick enn all slags kunstig stimuli kan gi.

 

Han sier til magasinet GQ: - Vel, du må nesten være der, kompis, for å vite hvordan det er på scenen sammen med publikum. Den utvekslingen av energier som foregår er utrolig, det lar seg ikke måle. Og det er sterkere enn hva noe narkotikum kan gi. Selv om jeg har skrevet en del musikk i narkotikarus, rokker ikke det ved det jeg mener.

 

Richards er også ivrig på å turnere med bandet i forbindelse med 50-årsjubileet. Han sier: - Neste år er det bare å kjøre på. Da feirer vi 50 år, det er nesten uvirkelig. Får jeg tromlet sammen de andre kan du stole på at jeg er der.

 

Mick Jagger på sin side har uttalt at han gjerne feirer 50-årsjubileet til Rolling Stones neste år - uten Keith Richards. Etter gitaristens utleverende selvbiografi, har tonen vært anstrengt.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.317 sec - 1 pageviews