Mick Jagger vil ha jubileum - uten Richards

(12.09.2011, sist oppdatert 12.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mick Jagger sier han gjerne feirer 50-årsjubileet til Rolling Stones neste år. Men uten Keith Richards.

Vokalisten og gitaristen røk uklar etter Richards biografi «Life». Ifølge magasinet Live føler Jagger seg latterliggjort i biografien - og har derfor kuttet kontakten med gitaristen.

 

- Kanskje vi skulle gå tilbake til Marquee å motta et diplom for 50 års tjeneste i stedet for å turnere. Det kunne fungert. Men Keith kunne selvfølgelig ikke kommet. Charlie Watts - som ikke var med på den første opptredenen - kan komme, men får ikke diplom, sier Jagger i intervjuet.

 

Mick Jagger har slått seg sammen med Joss Stone, Dave Stewart, Damien Marley og AR Rahman for å skape et album under navnet Super Heavy - og Jagger sier at et par venner allerede har fått høre på musikken:

 

- Ronnie (Wood) har hørt på det. Han er søt, veldig støttende. Han likte det veldig godt - bortsett fra noe av det vi startet med. Og Charlie (Watts) likte det. Han har et godt øre.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.496 sec - 1 pageviews