Keith Richards ute med datteren Dandelion

(04.11.2010, sist oppdatert 04.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

For første gang har Keith Richards blitt fotografert offentlig med sitt godt voksne kjærlighetsbarn, datteren Dandelion (38).

Også helbroren Marlon (41) var til stede under middagen på Ivy Club i Soho i London tidligere denne uken. Moren deres er Anita Pallenberg, og barna ble født midt i den villeste partytiden til Rolling Stones.

 

Derfor trodde Richards lenge at det var Mick Jagger som var faren til Dandelion, mens han selv hadde vært for neddopet av heroin til å merke noe, . Det resulterende uvennskapet skal ha vart i årevis.

 

Også Pallenberg skal ha brukt heroin på den tiden hun ble gravid og hang med bandet rundt på turneene deres. Ifølge Richards nye selvbiografi «Life» skal hun flere ganger ha spurt hans assistent om å få time til abort i England. Men hun satte seg aldri på flyet fra Frankrike, der rockerne bodde på den tiden.

 

Siden Pallenbergs misbruk fortsatte, vokste Dandelion opp hos moren til Keith Richards. I dag bor Dandelion Angela Richards på en stor eiendom i samme nabolag som både Anita Pallenberg og Keith Richards.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews