Keith Richards slår tilbake

(12.11.2010, sist oppdatert 12.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Keith Richards vil ikke være ved at han skal ha vært voldelig mot en svensk musikkjournalist.

Til bladet Rolling Stone sier en talsperson for Richards at anklagene er falske:

 

- De menneskene som var i rommet under intervjuet vil nok si at skribenten har latt sin fantasi løpe av gårde med seg.

 

Det var onsdag at svenske Aftonbladet kjørte et stort oppslag om det angivelige sammenstøtet mellom Keith Richards og avisens reporter.

 

I forbindelse med et intervju om sin selvbiografi «Livet» i Paris denne uken, gikk det opp for Rolling Stones-stjernen at dette var samme penneknekt som et par år tidligere slaktet bandets konsert på Ullevi. Da ble Richards sint. Deretter spriker oppfatningene om hendelsesforløpet:

 

Journalisten hevder han ble slått i hodet mens Richards sa «du er heldig som slipper ut herfra i live», mens talspersonen for Keith Richards beskriver hendelsen som at rockestjernen «spøkefullt banket journalisten på hodet ettersom spørsmålene var blitt en smule dumme».

 

«Senkveld»s Harald Rønneberg og Thomas Numme møtte Keith Richards ved samme intervjuanledning i Paris, og fortalte til side2.no at legenden var i «strålende humør» - og til og med signerte Haralds gitar.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews