Keith Richards reddet radio

(02.09.2011, sist oppdatert 02.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Keith Richards reddet en liten, britisk radiostasjon fra nedleggelse.

Lynet slo ned i radiosenderen til Angel Radio på øya Isle of Wight i juli, og sjefene der har siden prøvd å skaffe nok penger til å reparere den.

 

Det gikk mot nedleggelse - da Rolling Stones-gitaristen steppet inn. Han donerte det som for ham er en liten sum, 26.000 kroner, men som berget den reklamefrie radiostasjonen.

 

- Vi trodde sjekken var en fleip. Men banken bekreftet at det var den ekte Keith Richards. Jeg har skrevet et takkebrev til ham. Det er så spennende å tro at han kanskje er en fan, sier Angel Radio-drivkraft Bev Webster, som i likhet med de andre medarbeiderne driver radio på fritiden.

 

Hun trodde knapt sine egne øyne da sjekken kom i posten, og undrer på hvordan veteranrockeren har hørt om Angel Radio - som spiller vintagemusikk i en rekke sjangre.

 

- Jeg vet ikke om Keith hører på oss på internett, eller om han skrudde oss på da Rolling Stones spilte på Isle of Wight-festivalen for noen år siden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.205 sec - 1 pageviews