Keith Richards med t-skjorte for Japan

(24.03.2011, sist oppdatert 24.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Sistemann ut i avdelingen for musikkstjerner som støtter hjelpearbeidet i Japan er Keith Richards. Han designer en t-skjorte som skal selges til inntekt for jordskjelv- og flomofrene.

T-skjorten skal prydes av et bildet tatt da Rolling Stones spilte i Japan i 1990 på sin «Steel Wheels»-turné.

 

- I årtier har japanske fans vært blant de mest lidenskapelige tilhengerne av rock and roll. Nå trenger de vår hjelp. La oss samles og hjelpe våre brødre og søstre gjennom denne vanskelige tiden, så gjenoppbyggingen går raskt, skriver Keith Richards på sin hjemmeside.

 

Også Iron Maiden har laget en t-skjorte til inntekt for jordskjelv- og tsunamiofrene. Sonic Youth satser på å auksjonere bort et sjeldent sett med plakater og sneakers, samt en konsert der Yoko Ono, Mike Patton og Sean Lennon vil dukke opp.

 

Andre veldedighetskonserter avholdes av Norah Jones i New York, fulgt av en annen konsert i samme by der blant andre Lou Reed og Laurie Anderson blir å høre. Mens i London stiller Beady Eye, Primal Scream, Paul Weller og Graham Coxon fra Blur opp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews