Keith Richards datter narkotatt

(03.03.2011, sist oppdatert 03.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Modelldatteren til Keith Richards ble tirsdag kveld tatt på fersken mens hun skriblet på en vegg i New York - og viste seg deretter å være i besittelse av marihuana.

Hun hadde også reseptbelagte smertestillende tabletter i vesken, og innrømmet i følge New York Post at hun hadde kjøpt dem av en langer.

 

- Jeg håper jeg ikke får trøbbel for dette, sa hun til politimannen som arresterte henne - men håpet var forgjeves:

 

Nå er hun siktet for dopbesittelse og for å ha laget graffiti på offentlig eiendom. Hun må møte i retten 21. april, siden hun ikke var villig til å inngå en avtale og erklære seg skyldig der og da.

 

Theodora Richards (25) er muligens forelsket - for hun malte bokstavene «T» og «A» med et hjerte imellom på veggen til et nonnekloster (!) i SoHo. Rare greiene var det ikke - under størrelsen av en hånd, viser bilder. Men nonnene er rasende, står det videre å lese.

 

Rockerdatteren bor i New York, der hun har bygget seg opp en solid karriere som motemodell med oppdrag for blant andre Tommy Hilfiger, Burberry og har prydet sidene i Vogue, Elle og Glamour - og coveret av bladet Rolling Stone.

(©NTB)

 

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews