Drinken til Keith ser ut som atomavfall

(03.05.2011, sist oppdatert 03.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depp forteller at han likte å nippe til et glass rødvin sammen med Keith Richard på filmsettet til den nye «Pirates of the Caribbean»-filmen. Men han visste aldri hva gitaristvennen drakk.

- Jeg er en vinmann og jeg liker et godt glass med rødt. Så jeg ville ha vinglasset mitt og Keith drakk sin vanlige drikk. Jeg har ingen anelse om hva det var, fordi det ser ut som atomavfall og det er en miks som bare han vet hva er, sier Depp til Bang Showbiz.

 

Johnny Depp (47) setter stor pris på vennskapet han har utviklet med Rolling Stone-legenden. Keith Richard gjør på ny rollen som kaptein Jack Sparrows far, slik han var å se i «Pirates of the Caribbean: At World‘s End» i 2007.

 

- Han er en fascinerende mann. Jeg har kjent ham lenge. Å få tid på settet hvor det bare er ham og meg, der vi sitter og skravler om musikk, filmer og hva det måtte være var en sann glede, sier Depp.

 

«Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» får norsk premiere 18. mai.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Richard!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews