Mulligan fikk e-post fra Streep

(29.09.2010, sist oppdatert 29.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Carey Mulligan visste at hun omsider hadde etablert seg i Hollywood da Meryl Streep tok et bilde av henne og tilbød seg å sende det til henne på e-post.

25-åringen fikk sin første store rolle sammen med blant andre Keira Knightley i «Stolthet og fordom» (2005), men ble først internasjonalt kjent da hennes spill i «An Education» (2009) ga henne en rekke prisnominasjoner, inkludert en Oscar.

 

Og det var nettopp under en middag det amerikanske filmakademiet holdt tidligere i år at Mulligan skjønte at hun var ønsket velkommen inn i Hollywoods indre gemakker da Meryl Streep tok et bilde av henne og tilbød seg å sende det til henne på e-post.

 

- Jeg dukket opp på alle disse prisutdelingene og traff folk som Quentin Tarantino der, og tenkte: «Er du sikker på at det var meningen at du også skulle bli invitert?», sier hun til den britiske avisa Daily Mail.

 

Da hun ble nominert til en Oscar dukket hun opp på scenen for å motta et bevis på at hun var nominert.

 

- Etter at jeg hadde mottatt det, grep Meryl Streep fatt i meg og sa: «-Jeg tok et fint bilde av deg. Gi meg adressen din, så skal jeg sende deg det på e-post.» Jeg svarte: «Ohhh ... OK.» Det var jo Meryl Streep.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews