Knightley jakter på hus nær Depp

(17.04.2012, sist oppdatert 17.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Keira Knightley kan komme til å bli naboen til skuespillerkollegaen Johnny Depp.

Knightley har begynt å gå på husjakt i Norfolk, England, i det samme nabolaget som Johnny Depp holder til.

 

27-årige Knightley følger i fotsporene til sin kollega fra «Pirates Of The Caribbean»-filmene når hun leter etter det perfekte hjem utenfor London, i mer landlige omgivelser. Ifølge storavisen The Sun er hun observert tittende på hus i nærområdet til Depp, som også eier hus i Frankrike og Los Angeles. I fjor sikret han seg imidlertid en herregård med 13 soverom i Norfolk, til bruk som base når han og familien er i England.

 

Keira Knightley sikret seg et hus øst i London da det ble brudd mellom henne og Rupert Friend i desember 2010. Hun ble imidlertid samboer med sin nåværende kjæreste, Klaxon-rockeren James Righton, i februar. En kilde sier om forholdet:

 

- Keira forslo at han skulle flytte inn, og han tok med seg tingene og tok henne på ordet. Nå ønsker de seg hund og forholdet virker veldig seriøst.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews