Knightley ikke med på nye piratskrøner

(23.03.2009, sist oppdatert 23.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Keira Knightley vil ikke være med når filmteamet mobiliserer til en ny «Pirates of the Caribbean»- innspilling.

Det er duket for den fjerde Pirates-filmen i rekken, men denne gangen blir det uten Keira Knightley (23) på laget. - Jeg er ferdig med «Pirates», sier hun ifølge filmsiden Moviefone.

 

Tidligere har vi sett henne i den kvinnelige hovedrollen i filmføljetongen, i rollen som Elizabeth Swann i de tre første filmene. Men flere piratfilmer blir det altså ikke på henne - selv om hun ifølge filmnettstedet har blitt forsøkt lokket tilbake.

 

- Det var en helt fantastisk opplevelse og det tok opp en veldig stor del av livet mitt. men jeg tror ikke jeg trenger å vende tilbake til den verdenen. Jeg er ferdig med den, sier hun.

 

Og legger til: - Men det skal bli spennende å se neste film. Johnny Depp er så herlig som Jack Sparrow. Jeg tror at det kommer til å bli veldig bra.

 

Russell Brand har tidligere avslørt at han kommer til å dukke opp i rollen som Jack Sparrows bror i «Pirates 4». Det spekuleres også i at Zac Efron skal medvirke i den kommende filmen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews