Keira lokkes av de store spørsmålene

(28.03.2011, sist oppdatert 28.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rollefiguren til Keira Knightley falt ikke i god jord hos skuespilleren. Hun likte henne ikke.

Den storslåtte filmen «Never Let me go» er spekket av unge britiske talenter. Keira Knightley, Carey Mulligan og Andrew Garfield spiller de tre hovedpersonene. Filmen handler om tre barns oppvekst og dreier inn på spørsmål om genetikk og kloning. Det tragiske dramaet berørte de tre skuespillerne.

 

- Ikke minst handler det om grenser som ikke burde bli trådt over, sier Knightly.

 

Historien bygger på forfatteren Kazuo Ishiguros bok med samme navn. Filmen er en slags science fiction-historie, men her finnes ingen romskip. Historien finner sted på midten av 70-tallet på en internatskole. Elevene på skolen vet de er spesielle, men ikke på hvilken måte. Dramaet starter når det store mysteriet begynner å spinne.

 

Selv spiller Keira Knightley den svært manipulerende jenta Ruth.

 

- Jeg likte henne ikke da jeg leste manuset. Det er vanskelig å forklare hvorfor hun gjorde som hun gjorde. Men så innså jeg at hun ikke var sjalu. Hun var redd for å bli overlatt til seg selv. Og den eneste måten hun kunne inngå dette var å se til at hun og Tommy ble et par, til tross for konsekvensene det ville få for Kathy, sier Knightly til TT Spektra.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews