Keira ble nesten overbevist om anoreksi

(14.11.2012, sist oppdatert 14.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Da mediene flommet over av saker om hennes angivelige anoreksi, ble Keira Knightley nær overbevist selv om at det var noe galt.

Selv om den spedbygde skjønnheten jevnlig er på lister over verdens vakreste, medgir hun i et intervju med bladet Allure at hun ikke er «helt komfortabel» med kroppen sin.

 

Derfor traff ryktene om anoreksien henne svært hardt, sier hun:

 

- Fordi du tenker, «å, kanskje det er noe i det». Når du går gjennom en periode hvor du møter mye kritikk, så begynner du å tenke på om noe av det faktisk stemmer.

 

Derfor funderer den nå notorisk private Keira Knightley på hvordan hun skal holde det forestående bryllupet med Klaxons-keyboardist James Righton hemmelig for mediene.

 

- Kanskje jeg må være evig forlovet! fleiper hun.

 

Knightley, kjent for «Pirates of the Caribbean»-filmene, spiller nå Anna Karenina i regissør Joe Wrights filmatisering av Tolstojs berømte - og tragiske - roman. Filmen har norsk premiere 22. februar neste år.

(©NTB)

 

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews