Keira bekymret for huden sin

(16.03.2012, sist oppdatert 16.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Keira Knightley er flau over sin «dårlige hud» og medgir at yrket hjelper lite for selvtilliten.

- Når du bruker ansiktet ditt, når du «selger» det, så blir du svært oppmerksom på manglene det har - fordi folk forteller deg det. Og de gjør det svært bryskt. Så da begynner du også å legge merke til det, sier hun i et intervju med australske Vogue.

 

Knightley, som er Chanels ansikt utad i reklamen, medgir at det er huden hun bekymrer seg mest over.

 

- Jeg er utrolig flau over det faktum at jeg har dårlig hud. Faktisk er jeg utrolig flau over deler av det. Men samtidig er jeg klar over at det fungerer i visse omgivelser og til visse ting, sier skuespilleren.

 

I filmen «A Dangerous Method», som tar for seg forholdet mellom psykiaterne Freud og Jung, spiller hun Sabina Spielrein - pasienten som selv begynner som psykoanalytiker. Rollen inkluderte nakenscener, og der er Knightley like sky.

 

- Men når man kommer til et visst punkt, må man komme seg over dette så det ikke kommer i veien for historiefortellingen. Det er noe jeg har måttet konfrontere.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.139 sec - 1 pageviews