Keira «ikke interessert i musikk»

(13.07.2012, sist oppdatert 13.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Keira «ikke interessert i musikk». Foto: © David Gabber / PR Photos
Keira Knightley blir å se i filmen «Seeking a Friend for the End of the World», som har n Foto: © David Gabber / PR Photos
Keira Knightley vil gjerne jobbe sammen med kjæresten, Klaxons-rockeren James Righton. Men ikke med musikk.

- Jeg har aldri samarbeidet med en bedre halvdel før, men jeg vil anta at det ville vært flott, sier skuespillerstjernen - aktuell i den mørke undergangskomedien «Seeking a Friend for the End of the World» - til Daily Mirror.

 

Men antakelig måtte Righton, som spiller keyboard og er medvokalist i indierockbandet, prøvd seg på de skrå bredder - for Knightley er ikke så veldig musikkinteressert, innrømmer hun overfor avisen.

 

- Jeg lyttet ikke aktivt til musikk da jeg var tenåring. Det er pussig, fordi mange av mine nære venner og slektninger er fullstendig besatt av musikk. Men selv om jeg ikke er det, har jeg alltid av en eller annen grunn blitt tiltrukket av folk som er det, sier hun.

 

Paret har vært sammen siden februar i fjor og forlovet seg i mai i år.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews