Jack Whitehall trosset faren

(21.11.2012, sist oppdatert 21.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Med en stjerneagent til far, kunne veien inn i underholdningsbransjen ligget åpen for Jack Whitehall. Men det syntes faren var en dårlig idé.

Komikeren og skuespilleren Jack Whitehall (24) regnes som en av Storbritannias store, unge talenter. Dette til tross for at hans far, skuespilleragenten Michael Whitehall, ikke hadde særlig tro på ham.

 

- Han var veldig flink til å se hvem som var gode, og hvem som ikke var det. Og han syntes ikke at jeg var god. Han sa i grunnen «ikke gjør det», sier Jack Whitehall til The Sun.

 

Men agenten, som har representert skuespillere som Judi Dench og Colin Firth, kan også ta feil. - Ikke bare av sin egen sønn:

 

- Han fortalte også Keira Knightley at hun ikke burde gjøre det, og også et par andre som har blitt temmelig suksessfulle, forteller han.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews