Innbrudd i Knightleys hjem

(03.11.2010, sist oppdatert 03.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Keira Knightley skal være sjokkert etter et innbrudd i leiligheten hennes. To bærbare PC-er ble stjålet, melder den britiske storavisen The Sun.

Den 25 år gamle skuespilleren skal nå være så rystet at hun vurderer å flytte fra sin luksuriøse London-leilighet etter at tyver tok seg inn gjennom en ødelagt dør - som var felles for oppgangen hun bor i.

 

De tok med seg bærbare datamaskiner, og politiet mener maskinene kan inneholde opplysninger og private bilder som tyvene kan få godt betalt for dersom de selger dette videre.

 

En kilde sier til The Sun: - Keira blir skremt når hun tenker på at noen har romstert rundt i hennes personlige ting. Hun føler seg krenket og vet ikke om hun orker å returnere til leiligheten.

 

Knightley deler leiligheten med broren Caleb. Hun var i Roma for å promotere sin nyeste film, «Last Night», da innbruddet fant sted.

 

Politiet venter nå på at hun skal returnere slik at hun kan gå igjennom tingene sine for å se om det er flere ting som mangler etter innbruddet.

(©NTB)

 


Les alt om Keira Knightley!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews