Clinton inspirerte Hallström til å bli veganer

(03.04.2012, sist oppdatert 03.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Filmregissøren Lasse Hallström er blitt veganer - inspirert av Bill Clinton.

- Jeg ble veganer 19. august i fjor. Så et TV-program om Bill Clinton og hjertelidelser, og begynte så å lese boken «The China Study». Etter 20 sider slo det ned i skallen på meg, jeg ble veganer og sluttet å spise alle disse dumme tingene som gjør at man får hjerteinfarkt og kreft, sier han til Aftonbladet. Men superregissøren (65) avviser at han lever et prektig liv.

 

- Nei, for faen, det fine med veganismen er at man gjerne kan drikke rødvin og øl, naturligvis med måte, svarer Hallström, som de siste 25 årene hatt USA som base sammen med skuespillerkonen Lena Olin.

 

Han akter ikke å flytte tilbake med det første. Men ønsker seg derimot flere svenske prosjekter, etter akkurat å ha avsluttet innspillingen av thrilleren «Hypnotisøren», etter den bestselgende romanen av Lars Kepler. Filmen får premiere til høsten, og er Hallströms første svenske film på 25 år.

 

Neste fredag har Hallströms nye film «Laksefiske i Jemen», med Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas på rollelisten, norsk premiere. Selv gir regissøren seg i kast med innspillingen av kjærlighetshistorien «Safe Haven» i USA, med Keira Knightley i hovedrollen. Den er basert på Nicholas Sparks‘ roman fra 2010.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews