Romanserykter for Theron og Reeves

(20.05.2010, sist oppdatert 20.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Begge benekter det, men amerikanske sladrespalter er fulle av påstander om at skuespillerne Charlize Theron og Keanu Reeves har innledet et forhold.

Det er den ikke alltid helt etterrettelige skandaleavisen National Enquirer som nærmest slår fast at de to er et par.

 

De to skuespillerne har vært venner i lang tid, og har ifølge samme publikasjon hjulpet hverandre gjennom tøffe tak i livet. Men nå hevdes det at det nære vennskapet ha utviklet seg til noe mer, etter at Charlize Theron brøt med sin kjæreste over lang tid, Stuart Townsend.

 

En kilde, som angivelig står Theron nær, sier: - Keanu holdt Charlize oppe ved hjelp av sin spesielle sans for humor. Han får henne til å le, og latter var rette medisin for henne.

 

Theron skal også ha vært der for Reeves, som har opplevd sin dose tragedier i livet. Han og ekskjæresten Jennifer Syme opplevde å få et dødfødt barn. Siden døde Syme tragisk i en bilulykke.

 

Kilden sier: - Theron var der for ham gjennom de mørke dagene, og det har han aldri glemt. Så da hun led etter bruddet med Stuart, steppet Reeves inn. Nå er de begge lykkelige.

(©NTB)

 


Les alt om Keanu Reeves!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews