Harrelson takker Reeves

(17.11.2009, sist oppdatert 17.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Woody Harrelson takker skuespillerkollega Keanu Reeves for at han fikk sitt store gjennombrudd.

Harrelson fryktet at han aldri ville få en ny rolle etter å ha spilt bartenderen Woody Boyd i TV-serien «Cheers» i åtte år, men sjansen kom i form av filmen «White Men Can?t Jump» fra 1992.

 

Opprinnelig skulle rollen som basketballspiller ha gått til Keanu Reeves, men fordi han ikke var tilstrekkelig god nok i sporten, ble han strøket av lista.

 

- Jeg var i «Cheers» i åtte år og jeg fikk ingen ny jobb. Jeg tenkte: «Jeg kommer til å bli Woody Boyd for evig og alltid», som for så vidt ikke er så galt, men jeg syntes innerst inne at jeg var i stand til større utfordringer.

 

- Jeg ville trolig ha forblitt Woody Boyd om det ikke hadde vært for det faktum at Keanu Reeves ikke var noe tess i basketball, sier Harrelson til magasinet Interview.

(©NTB)

 


Les alt om Keanu Reeves!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.195 sec - 1 pageviews