Uggie pyntet seg med diamanter

(27.02.2012, sist oppdatert 27.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Selv om hunder ikke kan Oscar-nomineres, fikk terrieren Uggie fra «The Artist» være med på alle festlighetene likevel.

På førfesten før showet pyntet han seg med et diamanthalsbånd som mange av de kvinnelige skuespillerne misunte ham: Et halsbånd fra juveleren Chopard verdt 120.000 dollar.

 

Dermed måtte Uggie følges av tre livvakter, samtidig som mange av partygjestene - særlig de kvinnelige - ville fotograferes sammen med ham. Blant dem var Katy Perry, som la ut bilde av seg og Uggie på Twitter og kalte det «dagens fangst».

 

Uggie fikk også være med ensemblet fra «The Artist» på selve Oscar-showet, der filmen innkasserte fem priser - inklusive for beste film. Og den snart pensjonerte filmhunden poserte scenevant sammen med sine tobeinte motspillere.

 

Det er uvisst om han fikk en av gaveposene som gjestene fikk utdelt, og som skal ha inneholdt gavekort på kosmetiske operasjoner, slankeleiropphold, spaferie og elefantsafari i Afrika så vel som en gullbelagt flaske med desinfeksjonsmiddel for hendene - og et par tøfler.

(©NTB)

 

 


Les alt om Katy Perry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews