- Russell ville ha Katy for seg selv

(12.11.2009, sist oppdatert 12.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den skandaleombruste britiske komikeren, radiopersonligheten og skuespilleren Russell Brand avlyste kjærestens plikter - for å få ha henne for seg selv.

De er blitt et av verdens mest omtalte stjernepar, britiske Russell Brand og hans amerikanske artistkjæreste, Katy Perry.

 

Og de to skal være oppover ørene forelsket i hverandre, dersom vi skal tro sladrepressen. Så forelsket skal de være at Russell Brand nylig avlyste en av Perrys plikter - for å få mer tid med henne.

 

Ifølge The Sun avlyste Brand Perrys TV-opptreden i Chris Moyles «Quiz Night», hvor hun opprinnelig var satt opp som underholdningsinnslag.

 

- Katy skulle være med i «Quiz Night», men Chris Moyle ble ringt opp av Brand sent på kvelden dagen før. Han sa at Katy ikke kunne medvirke ettersom de ville ha kvelden for seg selv, hevder kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews