Russell Brand utvist fra Japan

(23.05.2011, sist oppdatert 23.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Da Russell Brand søndag ankom Japan i følge med sin turnerende kone Katy Perry, ble han stoppet på flyplassen.

Den 35 år gamle komikeren har en trøblete fortid, med heroinmisbruk og 12 arrestasjoner for blant annet skadeverk og blotting. Derfor ble han ifølge kjendisekteparets egen tvitring «deportert» fra Japan da paret ankom Tokyo.

 

Det var Perry som brakte nyheten på sin Twitter-siden, der hun fortalte at hun var lei seg for at hun ikke fikk vist Russell «sitt yndlingssted», ifølge AFP.

 

Også Brand selv tvitret om hendelsen, og klarte ikke å dy seg for å fleipe med det - blant annet at han planla å flykte fra japansk varetekt men at «det er fryktelig vanskelig å grave tunnel med en spisepinne».

 

Etter at han var ferdig forhørt av japanske myndigheter skrev Russell Brand så «Alcatraz! Shawshank Redemption! Og nå dette! Å, frihetens vakre, blå fugl».

 

Men Katy Perry sa videre at «showet må fortsette» - så hun ble igjen i Japan for å gjøre sine planlagte store konserter i Tokyo, Osaka og Nagoya. Senere på søndagen kunne hun trøste seg med to Billboard-priser.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews