Russell Brand tyr til hagearbeid

(23.03.2011, sist oppdatert 23.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke lett for en gammel skjørtejeger å være gift - når kona er travel og ute på turné. Derfor tyr Russell Brand til hagearbeid.

Da den britiske komikeren var gjest hos Piers Morgan i programmet «Life Stories», røpet Brand at han som ungkar hadde det riktig så travelt.

 

- Jeg kan knapt tro at jeg hadde sex 20 ganger i uken, særlig nå som jeg er gift. Men nå er jeg blitt en riktig god gartner, sa han og hevdet at plantestell tar tankene vekk fra de kjødelige lyster.

 

Brand har tidligere hevdet at han var sexavhengig. Derfor tar han ekteskapet «et trinn av gangen», akkurat slik han gjorde med sin tidligere dop- og alkoholavhengighet. Og selv når Katy Perry er hjemme, byr det på sine utfordringer.

 

- Det er vanskelig å bli vant til én person og være i samme huset hver dag. Hun lar ting ligge rundt omkring som jeg må ordne opp i. Slenger jeg noe på gulvet, må jeg ta det opp. Det forvirrer meg. Og hun bruker evigheter på å gjøre seg klar. Det er utrolig. Jeg hadde ingen anelse om at det er slik det er, fordi jeg var aldri til stede for den biten før, fortalte åpenhjertige Brand.

 

Som medga at før Katy, så hadde han aldri virkelig vært forelsket. Nå drømmer han til og med om å starte familie sammen med henne.

(©NTB)

 


Les alt om Katy Perry og Russell Brand!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews